van der Horst

95 auto’s onderweg naar Dubai - Live covering via Motors TV

24 Hours of Dubai 2015
24 Hours of Dubai 2015
Intussen zijn 95 auto’s en materiaal van de teams die deelnemen aan de tiende editie van de Hankook 24H DUBAI onderweg naar de Verenigde Arabische Emiraten. De meeste vracht werd eind november verscheept vanuit de haven van Rotterdam, maar ook vanuit andere havens vertrokken transporten naar Dubai.
“Het is altijd mooi om te zien hoe teamleden zich op de race verheugen wanneer ze hun auto’s en materiaal aanleveren om in de containers te laden. Dankzij onze officiële logistieke partner Eimskip verliep alles wederom probleemloos”, zegt Daphne Gengler, logistics event manager bij CREVENTIC.

De volledige 24-uursrace live bij Motors TV

Ander goed nieuws over de eerste grote internationale lange-afsandsrace van het nieuwe kalenderjaar is het bericht dat Motors TV de volledige 24-uursrace vanuit Dubai Autodrome live uitzendt. “Dit is natuurlijk weer een grote stap voorwaarts voor onze race”, zegt Gerrie Willems. “Motors TV is al jarenlang een trouwe partner van onze evenementen en we zijn blij dat we de fans die niet zelf in Dubai kunnen zijn, naast onze online-berichtgeving een tweede uitstekende mogelijkheid kunnen bieden om de volledige race te volgen.”

De modernste apparatuur, inclusief drones voor opnamen vanuit de lucht, zal worden ingezet om de actie tijdens de Hankook 24H DUBAI in beeld te vangen. Geselecteerde auto’s zullen worden voorzien van onboard-camera’s om ook beelden uit rijdersperspectief te kunnen tonen. Het team van Radio Show Limited, bekend van Radio Le Mans, zorgt voor het commentaar. Nadere informatie over de 24H SERIES powered by Hankook is te vinden via: www.24hseries.com.

Creventic Press



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Internationaal op vrijdag 12 december 2014.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons