van der Horst

Belgium Racing vervangt MOMO door Speedwear

4d5ad9556d63cc99bfedcee963bdea9838439998.jpg
Patric Derdaele heeft zijn buik vol van de loze beloftes van MOMO en het Megatron Team en heeft de bruggen opgeblazen. “Het zit me zeer hoog als een gegeven woord niet wordt nageleefd, terwijl ik vorig seizoen zwaar investeerde”, aldus de teleurgestelde Limburgse zakenman.
"Tot en met de persdag heeft MOMO zijn steun bevestigd om nadien een gegeven woord te breken. Ik heb nu voor de kledij van het team een overeenkomst met Speedwear en zodoende zullen de kleuren van MOMO verdwijnen uit het team van Belgium Racing”.

Dylan Derdaele - Porsche Mobil1 Supercup 2013
Dylan Derdaele - Porsche Mobil1 Supercup 2013
“Er is ondermeer beloofd dat Dylan vorig jaar en dit jaar zou kunnen meerijden tijdens de 24H Daytona en daar is niets van in huis gekomen. Ook niet het aantal beloofde testdagen met mijn eigen Porsche 991 Supercup en vele andere loze beloftes. Wij daarentegen hebben wel geïnvesteerd in een toekomst met MOMO. Ik kocht een Porsche 991 Supercup en moest dan nog eens zelf bijpassen om Dylan twee wedstrijden te laten rijden. De afspraak was dat ik de 991 in perfecte staat zou terug krijgen na het seizoen 2013. De revisie van de versnellingsbak hebben we zelf mogen laten doen. Ook het ELMS verhaal met de Audi R8 is ons in het verkeerde keelgat geschoten. We hebben de tribune in Zolder voorzien van de MOMO kleuren en zo kan ik nog wel een eindje doorgaan. En nadien krijgen we te horen dat we ook de teamkledij nog eens zelf moesten ophoesten. Dit was voor mij de spreekwoordelijke druppel en ik heb de stekker eruit getrokken”.



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belgian Racing Car Championship op donderdag 10 april 2014.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons