van der Horst

24H Dubai: Winst voor QSR in Klasse CUP1

QSR - BMW M235i Cup
QSR - BMW M235i Cup
Winst voor QSR bij debuut in 24U Dubai ! Het kwintet Dylan Derdaele, Luc Moortgat, Mario Timmers, Jimmy De Breucker en Pieter Vanneste reden met de nieuwe BMW M235i van QSR naar de zege in de Klasse CUP1 en zetten het seizoen dus in met een klinkend resultaat.
  • St. Paul
Podium 24HDubai CUP1
Podium 24HDubai CUP1
“Blij maar toch ook een beetje verrast aangezien we met vele nieuwe zaken te maken hadden binnen het team”, aldus QSR-chef Stefaan Schoonjans. “We hadden gehoopt op een podiumplaats, maar de zege in de Klasse had ik gehoopt, maar niet verwacht. Dankzij rijders die hun taak perfect uitvoerden en een team dat als een geoliede machine werkte zijn we er toch in geslaagd om het bovenste podiumtrapje te halen, ondanks het feit dat we nog een straf van vijf ronden aan de broek kregen".

“De inbreng van Dylan Derdaele en Pieter Vanneste is ontegensprekelijk van groot belang geweest, Luc was een zeer belangrijke toegevoegde waarde was en de perfecte teamplayer… maar deze zege hebben we echt wel te danken aan iedereen die bij het team betrokken is,” voegt Mario Timmers eraan toe.

Foto: QSR PressDit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in 24H Series op zondag 17 januari 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Dubai.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons