van der Horst

24H Misano: CWS-Ginetta vertrekt vanop pole

CWS - Ginetta G55 GT4
CWS - Ginetta G55 GT4
Tijdens de eerste editie van de Hankook 24H MISANO was het de Noor Patrik Mathiesen met een tijd van 1:44.326 die CWS de pole schonk. De Ginetta bleef maar nipt de Seat Léon TCR voor van Monlau Compéticion, polesitter van de vorige twee manches. Het verschil tussen beiden was maar 0,061 seconden. Rik Breukers parkeerde zijn Seat op een derde plaats en als tweede in de TCR-klasse.
Kampioenschapsleider QSR Racing School, aan de start met Jimmy de Breucker, Mario Timmers, Rodrigue Gillon en Bart van Haeren, vertrekt morgen van op de laatste plaats. Met hun BMW M235i Racing Cup zette ze een tijd neer die 7,9 seconden trager was dan de Ginetta van CWS. Aangezien zij de enigen zijn die starten in CUP1, kan de Belgische equipe een goede zaak doen in zowel het team- als het rennersklassement. Morgen start de race om 9 uur in de ochtend en zondagochtend zal men de winnaar kennen.

Foto's: 24H TCE Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in 24H Series op vrijdag 7 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Misano.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons