van der Horst

24H Misano: Monlau Compéticion pakt tweede overwinning - goede zaak voor QSR

Monlau Compéticion - Seat León TCR
Monlau Compéticion - Seat León TCR
Monlau Compéticion, met onder meer Jurgen Smet aan het stuur, heeft zijn tweede overwinning van het seizoen beet. De Seat León TCR kwam na 24 uur als eerste over de meet na 738 ronden afgelegd te hebben, 13 meer dan de Wimmer Werk Seat, die mooi op de tweede plaats eindigde. Derde in de eindstand en tevens ook winnaar van de SP3-GT4 klasse is de Peugeot van Semspeed.
NKPP Racing by Bas Koeten Racing Seat vs. QSR Racing School BMW
NKPP Racing by Bas Koeten Racing Seat vs. QSR Racing School BMW
QSR Racing School deed de beste zaak. Aangezien zij als enige in de CUP1-klasse waren moesten ze alleen de meet halen om het maximum aantal van de punten te bemachtigen. En dit lukte ook. Nadat ze helemaal achteraan moesten starten hebben Jimmy de Breucker, Mario Timmers, Rodrigue Gillon en Bart Van Haeren zich tijdens de 24 uur kunnen opwerken naar een mooie 6de plaats algemeen en natuurlijk de overwinning in de CUP1 klasse. Hierdoor blijven ze mooi op kop in het algemeen teamklassement met 6 punten voorsprong op Monlau Compéticion en hetzelfde aantal punten voor de Breucker, Timmers en Gillon in het algemeen rijdersklassement.

Monlau Compéticion - Seat León TCR
Monlau Compéticion - Seat León TCR
De volgende manche zal in het weekend van 1 tot en met 3 september doorgaan op het Circuit de Barcelona-Catalunya voor de Hankook 24H Barcelona, waar de organisatoren minstens 50 wagens aan de start verwachten. Op het einde van het seizoen (6 en 7 oktober) zal de 24H TCE Series te zien zijn op ons eigenste Spa-Francorchamps, waar men ook een volle grid verwacht.

--- Uitslag Hankook 24H Misano 2017 (pdf) ---

Foto's: 24H TCE SeriesSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in 24H Series op zondag 9 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Misano.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons