van der Horst

24H Nürburgring: Aston Martin met Bilstein en top-bezetting op jacht naar beste resultaat in de 'Groene Hel'

Aston Martin V12 Vantage GT3
Aston Martin V12 Vantage GT3
Aston Martin zal 2013 niet onberoerd voorbij laten gaan, nadat het team eerder al een sterk engagement voor het WEC / 24H van Le Mans wist neer te poten komt het nu ook in actie tijdens de 24H van de Nürburgring met twee exemplaren van de Aston Martin V12 Vantage GT3. Fabriekspiloten Mücke en Turner zullen tijdens de mythische race bijgestaan worden door Nordschleife kenner Allan Simonsen en de Portugese GT-specialist Pedro Lamy.
Aston Martin V12 Vantage GT3
Aston Martin V12 Vantage GT3
Aston Martin viert dit jaar haar eeuwfeest en zal dat niet onopgemerkt doen. Met fabriekspiloten Darren Turner en Stefan Mücke plant het Britse GT merk alvast een stevige voetnoot in het hartje van de Eifel. De Aston Martin Vantage V12 GT3 zal daarnaast ook in de kleuren van Bilstein getooid worden. Bilstein was vorig jaar nog de partner van de Phoenix Audi die uiteindelijk ook de 24H won. De samenwerking met Aston Martin zal uiteraard niet lukraak gekozen zijn door de schokdemper fabrikant.

Naast het duo Turner en Mücke komen ook de Deen Allan Simonsen, een notoir Audi piloot in het verleden, en de Portugese veteraan en ex-Peugeot / BMW fabriekspiloot Pedro Lamy in actie op de wagen. 

Voor de fans onder ons: de 24H hebben plaats vanaf 17 tem. 20 mei 2013!

Foto's: Aston Martin Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door Olivier Gouters in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op donderdag 7 maart 2013.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons