van der Horst

24H Nürburgring: Dubbel voor Falken in de Warm Up

De beide Falken Porsche's
De beide Falken Porsche's
Op het middaguur kregen de deelnemers aan de 24 Uur van de Nürburgring nog drie kwartier de tijd om hun auto's een laatste keer uit te proberen. Porsche behaalde een triple tijdens de Warm Up, de beide Falken's (#44 voor #33) reden de hele sessie in elkaars zog en prijkten bij het vallen van de vlag bovenaan de tabellen. Derde werd de 'Grello' Porsche #911.
Audi Sport Team Scherer - Audi R8 LMS evo II
Audi Sport Team Scherer - Audi R8 LMS evo II
De snelste Belg was dus Alessio Picariello, die op de #33 de Falken-troepen vervoegt, net als vorig jaar. Twee Audi's vervolledigden de top vijf, de Land Audi #39 gevolgd door de winnaar van vorig jaar, het exemplaar #1 van Phoenix met ondermeer Frédéric Vervisch. Net buiten de top tien zagen we nog enkele Belgen, met de Rowe BMW #98 (Maxime Martin, Dries Vanthoor) op de twaalfde plek en net daarachter Laurens Vanthoor (Dinamic Porsche #54). Niet alle auto's namen deel aan de sessie, zo zagen we de Car Collection Audi #22 van onder andere Gilles Magnus niet in actie.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zaterdag 20 mei 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons