van der Horst

24H Nürburgring: Ferrari nog steeds op kop in de vooravond

Frikadelli Racing - Ferrari 296 GT3
Frikadelli Racing - Ferrari 296 GT3
Na net geen vijf uur wedstrijd kan de Frikadelli Ferrari #30 voorlopig de leiding vast houden, op dit moment zit Nick Catsburg achter het stuur. De Duitse merken laten de Ferrari echter niet los, de meeste tegenstand komt van Mercedes, met GetSpeed (#2, Fabian Schiller & #3, Jules Gounon) en Haupt #4 (Edo Mortara). Zij bezetten plaatsen twee tot vier met zo'n halve minuut achterstand op de bolide uit Maranello.
Audi Sport Team Scherer - Audi R8 LMS evo II
Audi Sport Team Scherer - Audi R8 LMS evo II
Frédéric Vervisch rijdt in de startnummer 1 Phoenix Audi momenteel op de vijfde plaats op een dikke minuut van de leidende Ferrari. Hij heeft Marco Wittmann in zijn zog in de Rowe BMW #98 waarin Maxime Martin zonet zijn eerste stint reed. Zowel Alessio Picariello (Falken Porsche #33 - momenteel met Nico Müller achter het stuur) als Laurens Vanthoor (Dinamic Porsche #54) rijden aan het uiteinde van de top twintig rond, op P19 en P20. Vlak daarvoor, op P18, rijdt Dennis Marschall in de Car Collection Audi #22 die hij deelt met Gilles Magnus. Zij hebben momenteel drie minuten achterstand op de leider.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zaterdag 20 mei 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons