van der Horst

24H Nürburgring: Ook Walkenhorst Motorsport zakt af met fabriekspiloten

Walkenhorst Motorsport - BMW M4 GT3
Walkenhorst Motorsport - BMW M4 GT3
BMW gaat dit jaar voluit voor de zege in de 24 Hours of the Nürburgring. Nadat Rowe Racing al eerder zijn rijdersbezettingen bekend maakte, is Walkenhorst Motorsport ook bijna klaar met zijn huiswerk. Het Duitse team zakt namelijk richting Nordschleife met twee wagens en kan ook rekenen op de steun van drie fabriekspiloten uit een groep van maar liefst zeven namen.
Andy Soucek, Christian Krognes, Thomas Neubauer en Jakub Giermaziak waren al bevestigd bij het Duitse team, maar zij krijgen het gezelschap van fabriekspiloten Jake Dennis, Jesse Krohn en Jens Klingmann. Voor Dennis wordt het zijn debuut in de 24 uren, nadat hij het afgelopen weekend zijn eerste meters maakte in de BMW M4 GT3 tijdens een manche van de Nürburgring Langstrecken Series. Hoe de piloten opgedeeld zullen worden, is nog niet bekend.

Foto: NLSDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Circuit Internationaal op donderdag 23 maart 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons