van der Horst

24H Spa: Nieuwe livery voor Leopard WRT Audi

Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS ultra #3
Belgian Audi Club Team WRT - Audi R8 LMS ultra #3
Ook dit jaar trekt Audi weer als favoriet naar de Total 24 Hours of Spa. Na drie zeges in de voorbije vier edities, een indrukwekkend debuut van de nieuwe R8 LMS in de 24 uren van de Nürburgring en maar liefst tien wagens aan de start kan men moeilijk om de Duitse constructeur heen. Voor de gelegenheid werd de 'oude' R8 LMS ultra die normaal gezien het startnummer#1 draagt in de reguliere wedstrijden (#3 in Spa), uitgedost in een nieuw kleedje. Het traditionele mat zwart wordt ingewisseld voor het licht blauw van energiedrank Leopard, de sponsor van Jean-Karl Vernay. Ook Total prijkt in Spa eenmalig prominent op de voorkant van de wagen.
  • Shopa
lijst van piloten voor Audi tijdens de Spa 24 Hours 2015
lijst van piloten voor Audi tijdens de Spa 24 Hours 2015
De fabriekswagens van WRT en Phoenix Racing behouden hun kleuren van de Nürburgring, met de toevoeging van Total op de rode en grijze WRT bolides. Verder vertegenwoordigen ook ISR (met oa. Frédéric Vervisch), Parker Racing en Saintéloc Racing de vier ringen bij de etmaalrace in de Ardennen.


Foto's: Audi SportSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 17 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons