van der Horst

24H Spa: SRO laat MARC Ford Mustang V8 toe

MARC Cars Ford Mustang V8
MARC Cars Ford Mustang V8
SRO heeft bekend gemaakt welke wagens het dit jaar toelaat in de Groupe National klasse van de Total 24 Hours of Spa. Hoewel er de voorbije edities nauwelijks wagens aan de start stonden in deze klasse, laat de organisatie de deur open voor kleinere teams, die niet meteen het budget hebben voor een GT3. Zoals gebruikelijk betreft het dan een Porsche 991 Cup, maar ook een Ferrari 458 Challenge of Lamborghini Super Trofeo (niet EVO) zijn welkom. Opmerkelijk is dat tevens de Marc Cars Ford Mustang V8 startrecht krijgt.
  • STX Motorhomes
Speedlover - Porsche 991 Cup
Speedlover - Porsche 991 Cup
De MARC Cars Ford Mustang V8 zagen we eerder dit jaar al in de Bathurst 12 Hour, openingsmanche van de Intercontinental GT Challenge. De keuze voor deze wagen is toch wel opmerkelijk te noemen aangezien het geen rasechte GT betreft, maar eerder een silhoutte bestaande uit een buizenchassis met daarop een Mustang body. Het palmares van de Groupe Nationale kan u HIER terugvinden.


Foto's: MARC Cars & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 13 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons