van der Horst

24H Zolder: Tweede Porsche 997 Supercup voor Belgium Racing

Porsches Supercup van Belgium Racing
Porsches Supercup van Belgium Racing
De schitterende uitslagen die Belgium Racing tijdens de afgelopen jaren bijeen reed tijdens de 24 Hours of Zolder zorgen ervoor dat de Porsche 997 Supercup, waarmee het Limburgse team momenteel knap scoort in de BRCC reeds volledig is bezet. Over het rijderskwartet zal later nog worden gecommuniceerd.
Het laatste weekend van augustus wordt de Zolderse etmaalrace opnieuw op gang geschoten. De inschrijvingslijst is nog niet compleet, maar hier en daar sijpelen berichten door. Zo ook van Belgium Racing dat deze jaarlijkse hoogmis niet wil missen.

Belgium Racing - 24 Hours of Zolder 2012
Belgium Racing - 24 Hours of Zolder 2012
Het Limburgse team, Belgium Racing is een vaste waarde binnen de 24 Hours of Zolder en niet zonder succes de laatste jaren. Zo werd het kwartet Derdaele/Thiers/Thiers/Delaet vorig jaar derde algemeen achter de GT3-wagens van Belgium Audi Club Team WRT en ProSpeed Competition. In 2010 werden ze onder de vlag van Limburg Racing en met vader en zoon Derdaele, gekoppeld aan de broers Franssen tweede met de Porsche Supercup na de Porsche Cup S van First Motorsport.Belgium Racing - 24 Hours of Zolder 2012
Belgium Racing - 24 Hours of Zolder 2012
Patric Derdaele: "Eén wagen is reeds volgeboekt en gezien er nog geïnteresseerde piloten komen opdagen, gooien we ook onze tweede Porsche Supercup in de strijd. Hier en daar kunnen er nog verschuivingen gebeuren en daarom kunnen we een definitieve bezetting nog niet geven. Maar ook de tweede Porsche Supercup moet in staat zijn om vooraan mee te draaien. Deze Porsche is iets zuiniger dan het exemplaar waarmee we reeds inschreven en kan dus langere stints rijden. Hierdoor kunnen we via een goede strategie ook met deze wagen een gooi doen naar het podium. Wie ons kent weet dat we niet houden van half werk en dus is de tweede wagen, die dit jaar nog niet reed, ook volledig geresviseerd en komt in optima forma aan de start. Ook het team rond Belgium Racing is perfect in staat om een tweede wagen te runnen, inclusief de infrastructuur om een tweede team en zijn noden inzake catering en genodigden in de beste omstandgheden te begeleiden", aldus een optimistische team owner.

Geïnteresseerden om de laatste zitjes in te pikken kunnen steeds contact opnemen met Patric Derdaele op 0498/912.000 of via patric@derdaele.be   Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Nationaal op donderdag 8 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons