van der Horst

24H Zolder: Christoff Corten en Xavier Maassen ook aan de start

JJ Motorsport - BMW Clubsport
JJ Motorsport - BMW Clubsport
Kort voor de start van het raceweekend kwamen nog twee grote namen uit de bus die ook aan de start komen van de 24 uren van Zolder. Christoff Corten, die eerder dit jaar ook al de 24 Hours of Spa afwerkte, deelt de #325 JJ Motorsport BMW met Wim en Kobe Heroes, Gregory Eyckmans en Pedro Bonnet. Vanochtend in de drijfnatte eerste training was het alleen Eyckmans die kort het stuur van de Duitse bolide nam.
  • Powercars
Belgium Racing - Porsche 991
Belgium Racing - Porsche 991
Ook Xavier Maassen werd last minute toegevoegd aan de deelnemerslijst: "Patrick Derdaele belde mij gisteravond nog op met de vraag om de #1 Porsche te vervoegen. Het wordt een druk weekend voor mij, ik rij immers ook in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, maar ik kijk ernaar uit!" Maassen is de vijfde piloot op de #1 Porsche van Belgium Racing, naast Frank en Hans Thiers, Yannick Hoogaars en Danny De Laet.

Foto's: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Belcar Endurance op donderdag 27 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons