van der Horst

24H Zolder: Het uurschema (+ timing PDF)

Presentatie seizoen 2017 Circuit Zolder
Presentatie seizoen 2017 Circuit Zolder
We bevinden ons in de laatste dagen voor de eerste wapenfeiten die in het kader van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder zullen plaatsvinden. Naast de wagens uit het Belcar Endurance Championship, programmeerde Circuit Zolder ook de Series Cup en Tourenwagen Trophy en de Ferrari Club Deutschland Racing Series. De voorlopige timing heeft al een aantal malen een update gekregen, maar de meest recente versie op het ogenblik van schrijven treft u lager op deze pagina aan, in handig downloadbaar PDF-formaat.
Nieuw voor dit jaar, is dat Circuit Zolder een verplichte parade organiseert richting Heusden-Zolder. Verplicht, want alle wagens die voorkomen op de inschrijvingslijst worden geacht deel te nemen aan de optocht richting het Heldenplein. Anders dan vorig jaar, is de parade nu geprogrammeerd op woensdag in plaats van op vrijdag - traditioneel de "rustdag" bij de 24 Hours of Zolder. Zoals gebruikelijk staan de trainingen gepland op donderdag en wordt het startschot gegeven op zaterdag, dit jaar om 16.00 uur.

--- Timing 24 Hours of Zolder 2017 v8 (pdf) ---

Foto: Ronald Janssens



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op maandag 14 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons