van der Horst

24H Zolder: Mike Janssen vervolledigt bezetting Yokohama Ford Mustang

Mike Janssen
Mike Janssen
Mike Janssen zal Olivier Hermans, Tom Boonen en Chris Van Woensel vervoegen op de opvallende Ford Mustang van het Yokohama Power Racing Team. De Limburger keert voor het eerst in jaren terug naar de Belcar, nadat hij begin de jaren 2000 reeds enkele wedstrijden betwistte. Meer recent zagen we hem, samen met zijn zoon, aan het werk in de Lotus Cup Europe en de VW Fun Cup. Autosport.be sprak met Janssen over de beweegredenen achter zijn deelname.
  • Dreamdrive
“Een vijftiental jaar geleden heb ik reeds Belcar gereden, maar uit tijdsgebrek besloot ik de autosport even te verlaten. Het bloed kruipt evenwel waar het niet gaan kan en dus begon ik enkele jaren geleden terug met de Lotus Cup Europe en de VW Fun Cup. In die laatste categorie behaalde ik met mijn zoon zelfs een derde plaats in de tussenstand van het Europese Kampioenschap en sloten we ook de 25 Hours of Spa op het podium af. Toen Olivier me vroeg om op een wagen als de Mustang de 24 Hours of Zolder te rijden, heb ik geen seconde getwijfeld!”

Foto: Mike JanssenDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op dinsdag 15 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons