van der Horst

24H Zolder: Totaalplan Racing blikt vooruit

Totaalplan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
In het atelier van Totaalplan Racing wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO waar het team op zal vertrouwen voor de 24u van Zolder. Het team zal, in tegenstelling tot de reguliere wedstrijden, beroep doen op één wagen, namelijk het exemplaar dat dit jaar bemand wordt door Jarno D'Hauw en Cédric Wauters.
  • LTF
TotaalPlan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
TotaalPlan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Een bewuste keuze verduidelijkt teameigenaar Mario Martlé: "De beslissing om te opteren voor wagen #20 werd genomen na het laatste Belcar weekend in Zolder, waar Cédric en Jarno veel punten wisten te sprokkelen en zo in de top 3 van het kampioenschap kwamen. Het gat met de leiders is aanzienlijk, maar we zijn qua punten eigenlijk nog maar halverwege het seizoen, alles is nog mogelijk. We mikken dan ook op consistentie tijdens de 24u, en dan is een podiumplaats zeker de ambitie."
 
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracán Super Trofeo
De 24u wordt allesbehalve een makkelijke opdracht, weet ook Kenneth Linthout. "Zowel Mario, Jarno als ikzelf zijn toe aan onze eerste 24u. Voor ons is het nog wat koffiedik kijken, al kunnen we beroep doen op de ervaring van Cédric, die hier toch al vijf maal aan de start stond. De annulatie van de 24u vorig jaar was voor ons wel een voordeel, we hebben een stuk meer ervaring dan toen, wat ons zeker zal helpen in wedstrijdomstandigheden."
 
Wil je Totaalplan Racing graag live aan het werk zien op een stijlvolle en aangename manier? Het team uit Maldegem voorziet op zaterdag een VIP arrangement in hun lounge boven de pitstraat. Surf snel naar http://www.totaalplanracing.be/product/vipticket24uzolder/ om je tickets te bemachtigen!

Totaalplan Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op vrijdag 10 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons