van der Horst

24U Zolder: Grootse plannen voor Xwift Racing Events

Xwift Racing Events - Radical SR3
Xwift Racing Events - Radical SR3
Xwift Racing Events heeft grootse plannen voor de 24 Hours Zolder die over anderhalve week van start gaat. Het team kan nu al de rijdersbezetting van drie verschillende wagens aankondigen, een Radical SR3, een BMW M2 CS Racing en een BMW 325i en daar wil het team het niet bij laten.
  • LTF
Xwift Racing Events - BMW 325i
Xwift Racing Events - BMW 325i
De Radical SR3, die we in augustus al aan de start zagen van de Belcar races in het kader van de Historic Grand Prix, zal de etmaalrace aanvatten met als rijdersbezetting Kobe Claes, Pieter Denys, Tim De Borle, Frank Wilsens en Steven Dewulf. De BMW M2 CS Racing zal dan weer gemend worden door Bert Smets, Steven De Bock, Gregory Eyckmans en Kurt Vanderspinnen. Als laatste is er voorlopig de BMW 325i voor Estelle De Ruyck, Jean Van Liempt, Jean-Paul Ameys, Brecht Vanpoucke en Guido Ryckebusch. Maar Xwift Racing Events belooft ons nog meer moois voor de race, wait and see.

Foto's: Martijn Wouters & Ronald Janssens
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op woensdag 15 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons