van der Horst

4H Spa-Francorchamps : Gratis toegang en drie Belgen aan de start

Start 2020 ELMS 4 Hours of Spa
Start 2020 ELMS 4 Hours of Spa
Het publiek is opnieuw welkom op het Circuit van spa-Francorchamps ter gelegenheid van de 4 Hours of Spa-Francorchamps, de voorlaatste manche van de European Le Mans Series die doorgaat op 18 en 19 september. Om dat nog meer luister bij te zetten is de inkom gratis en kunnen de toeschouwers plaats nemen op de twee hoofdtribunes alsook in een speciale fanzone. De paddockzone blijft echter gesloten voor het grote publiek.
Natuurlijk is een Covid Safe Ticket, een negatieve PCR test of een negatieve antigeen test noodzakelijk om het circuit te kunnen betreden.

Inter Europol Competition - Ligier JS P320 LMP3
Inter Europol Competition - Ligier JS P320 LMP3
Aan de start van de 4 Hours of Spa-Francorchamps verschijnen 39 wagens waarvan 14 in de LMP2 klasse, 16 in de LMP3 klasse en negen GT’s. Van Belgische zijde is er natuurlijk de aanwezigheid van Team WRT dat voor het eerst in actie komt met de Oreca LMP2 sinds hun zege in de 24 Heures du Mans. Geen Belgische piloten bij Team WRT maar in de LMP3 klasse zien we Ugo de Wilde op de Ligier JS P320 van Inter Europol Competition en Tom Cloet op de Duqueine M30 van Racing Experience. Sarah Bovy deelt dan weer het stuur van de Iron Lynx Ferrari 488 GTE #83 met Rahel Frey en Michelle Gatting.

Foto's: Thomas Smets & Inter Europol Competition
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in European Le Mans Series op dinsdag 7 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons