van der Horst

600 km Spa: Thems Racing by Powercars met Porsche 997 Cup van First Motorsport

Nicolas Van Dierendonck-Olivier Van Oost - Thems Racing by Powercars
Nicolas Van Dierendonck-Olivier Van Oost - Thems Racing by Powercars
Nicolas Vandierendonck, Olivier van Oost en Jeffrey Van Hooydonk komen dit weekend in de 600 Km van Spa aan de start met een Porsche 997 Cup van First Motorsport! De rode Ferrari F458 Challenge, waarmee het trio tot hiertoe aantrad in het BRCC, werd tijdens een Ferrari-event op het circuit van Francorchamps zwaar beschadigd toen Nicolas Vandierendonck van de baan ging door een technisch defect .
“De auto is goed voor de schroothoop,” stelde Dimitri Vanbeneden, de verantwoordelijke van DVB Racing dat de auto van het Thems Racing by Powercars runt. “Wij hebben gelukkig een Porsche 997 Cup op de kop kunnen tikken en die wordt nu volledig klaargemaakt. De drie rijders hebben met zo’n 997 Cup al ervaring opgedaan, dus dat is al geen probleem in de strijd in het BRCC Cup met de andere gelijkaardige Porsches, zoals die van het MExT Racing.”

Het betreft hier de Porsche 997 Cup 2012 van First Motorsport waarmee Bert Longin en Frank Beliën vorig jaar onderweg waren in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux.

Foto: Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op vrijdag 5 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 600KM of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons