van der Horst

6H Spa: Opnieuw Toyota in FP2 - Estre crasht

Toyota TS050 Hybrid
Toyota TS050 Hybrid
Kamui Kobayashi bezorgde net als vanmorgen de Toyota #7 de besttijd, al deed de Japanner dat ditmaal naar het einde van de anderhalf uur durende tweede vrije training. Samen met Mike Conway, die vanochtend de snelste was, blijft het duo dus bovenaan de tabellen na de eerste dag in Spa-Francorchamps. De top vijf was overigens een exact spiegelbeeld van de eerste sessie, met de beide Porsche's (#2 voor de #1) die de twee andere Toyota's (#8 en #9) vooraf gingen.
In GTE Pro zagen we een zware crash van de Porsche van Kevin Estre. In die klasse was de besttijd overigens voor de Aston Martin #95 van Thiim, Sorensen en Stanaway. LMP2 was een prooi voor de CEFC Manor TDS Racing #24 van Graves, Hirschi en Vergne terwijl in GTE Am Ferrari de beste was met de Spirit of Race #54 van Castellaci, Flohr en Molina.

--- Uitslag Tweede Vrije Training WEC 6 Hours of Spa 2017 (PDF) ---

Foto's: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA World Endurance Championship op donderdag 4 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons