van der Horst

9H Kyalami: Belgisch trio bij Audi Sport Team WRT

Audi Sport klaar voor de 9 Hours Kyalami
Audi Sport klaar voor de 9 Hours Kyalami
Audi maakt nog steeds kans op de pilotentitel in de Intercontinental GT Challenge. Markus Winkelhock, Patric Niederhauser en Christopher Haase bezetten in het kampioenschap de tweede plaats na het Ferrari trio Côme Ledogar, Nicklas Nielsen en Alessandro Pier Guidi. Ook Charles Weerts en Dries Vanthoor, momenteel derde, maken nog aanspraak op de titel. Om zijn kansen op de pilotentitel te verhogen heeft Audi besloten om zijn pilotenopstelling voor de 9 Hours of Kyalami te wijzigen, wat resulteert in een volledig Belgische bezetting op één van de Team WRT Audi’s.
Zo zal Frédéric Vervisch onze landgenoten Dries Vanthoor en Charles Weerts vervoegen op één van de Audi’s van Team WRT. De tweede wagen van het team komt in handen van Nico Müller, Kelvin van der Linde en Markus Winkelhock. Christopher Haase en Patric Niederhauser krijgen nu Mattia Drudi naast hen op de Saintéloc Racing Audi terwijl Nicolas Baert, Lucas Légeret en Simon Gache de tweede wagen van het Franse team delen. Audi kan verder rekenen op High Class Racing dat een R8 LMS Evo inzet voor de GT2 kampioenen Anders Fjordbach en Mark Patterson, bijgestaan door Michael Markussen.

Foto: Audi MediaCenter
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op donderdag 18 november 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kyalami 9 Hour.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons