van der Horst

American Festival: Krafft Racing/PK Carsport ook snelste op zaterdag

Krafft Racing/PK Carsport - Norma M20 FC
Krafft Racing/PK Carsport - Norma M20 FC
Tijdens de vrije training zaterdagochtend kregen we wel wat meer wagens op de baan dan bij de vrije training. Net zoals vrijdag was het de Krafft Racing/PK Carsport Norma van Christoff Corten, Stienes en Bert Longin die de snelste tijd op de tabellen zette. De sessie van 50 minuten moest even stilgelegd worden, nadat de McDonald's Racing by Comtoyou Norma aan de Bianchi-bocht in de grindbak eindigde.
  • NASCAR American Festival
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracan
Totaalplan Racing - Lamborghini Huracan
De GHK Racing by T2 Norma van Ian Gepts/Brent Verheyen/Pieder Decurtins eindigde op een halve tel als tweede, terwijl de Russell Racing by PK Carsport van Hans Thiers en Jeffrey Van Hooydonk als derde geklasseerd werd. Bij de GT's waren Cédric Wauters en Jarno D'Hauw met de Lamborghini Supertrofeo van Totaalplan Racing de snelste. Zij bleven nog de T2 Racing Norma en de Porsche's van RedAnt Racing en Belgium Racing voor.

In de Toerisme-klasse was het de Pricon Racing BMW van Marco Petry en Jan Von Kiedrowski die de snelste tijd op de tabellen zette, voor de QSR Racing Audi van Joël Uylenbroeck/Jurgen van den Broeck/Yevgen Sokolovsky en de Abarth van Kata Bozo en Jason Museur. Zaterdagnamiddag staan de kwalificaties op het programma vanaf 15:55 uur.

Foto's: Thomas Smets & Niels Vaeck  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons