van der Horst

"Asfalt": een verrassende documentaire die achter de schermen kijkt bij Laurens Vanthoor

Laurens Vanthoor
Laurens Vanthoor
Het is geen geheim, de populariteit van Laurens Vanthoor in België – en onder meer in Vlaanderen – blijft groeien. In die mate zelfs dat de Limburger het onderwerp vormt van een documentaire die op zondag 13 november om 21.05u wordt uitgezonden op Canvas, in primetime dus.
Deze film van een uur, geïntegreerd in de reeks ‘Asfalt’, duikt in de wereld van de autosport en in het bijzonder de Total 24 Hours of Spa. Verschillende maanden lang werd Laurens gevolgd door een team van het productiehuis Diplodokus. Een uitstekende manier om een vertrouwensband op te bouwen en de kijker te laten kennismaken met alle doorgaans geheime plekken.

De spanning van het racen, de belangen, de risico’s, maar ook de psychologie van een rijder staan centraal in een documentaire die u absoluut niet mag missen. De teaser alleen al, die u kunt ontdekken op de Facebookpagina van Laurens, zal u laten watertanden!

Belgian Audi ClubDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Series op woensdag 9 november 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons