van der Horst

Autoworld Brussels: Eindejaar exhibition “Supercar Story”

Maserati MC12 Stradale Centenario
Maserati MC12 Stradale Centenario
Eind dit jaar knoopt Autoworld Brussels terug aan met thematische exposities na een jaar zonder wegens de COVID-19 crisis. Deze exhibitions zijn groter van aanpak dan de “in the spotlight” expo’s, zoals we er enkele gehad hebben dit jaar. De exhibition die er eind dit jaar en begin 2022 te zien zal zijn heeft als thema de geschiedenis van de supercar.
  • Prospeed Competition
McLaren F1 GTR
McLaren F1 GTR
De exihibition zal meer dan veertig exceptionele wagens omvatten die gebouwd werden vanaf 1946 tot en met 2015. De tentoongestelde Supercars komen voor een groot deel uit internationale musea en privécollecties en sommigen werden nooit eerder tentoongesteld. De verschillende wagens worden ingedeeld per tijdsperiode en worden in een unieke ruimte in het hart van het museum tentoongesteld. De exhibition “Supercar Story” loopt van 17 december 2021 tot en met 23 januari 2022.

Een voorsmaakje van de exhibition krijgt u al op Interclassics Brussels op 19, 20 en 21 november, waar Autoworld vertegenwoordigd zal zijn en er ook twee unieke modellen uit de bijeengebrachte verzameling supercars zal voorstellen.

Foto's: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Varia op maandag 1 november 2021.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons