van der Horst

Baku World Challenge: Marc VDS met nieuwe kleuren (+ Foto's)

Marc VDS Racing - BMW Z4 GT3
Marc VDS Racing - BMW Z4 GT3
De Marc VDS BMW Z4 GT3 die aan de start verschijnt van de Baku World Challenge zal voor de gelegenheid in een speciaal kleedje getooid worden. De Beierse GT, die Maxime Martin en Nick Catsburg de sporen zullen geven in de Azerbeidjaanse hoofdstad, staat namelijk volledig in de kleuren van ICE Watch, een Belgisch horlogemaker dat in sneltempo een wereldspeler werd. Geen traditioneel grijs met geel dus op de wagen, maar een mat zwarte achtergrond - zoals we die kennen van de WRT Audi’s - met daarop de regenboogkleuren die het uithangbord vormen van het merk.
ICE Watch is overigens reeds lange tijd een sponsor van Marc VDS en prijkte tijdens de meest recente 24 uren van de Nürburgring nog prominent op de wagens van het team. Daarnaast was het merk in de DTM afgelopen seizoen te zien op de BMW M3 van Marco Wittman.Foto's: Marc VDS Racing pressSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA GT Series op vrijdag 8 november 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons