van der Horst

Barcelona: 41 wagens voor de finale van de GT4 European Series

SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Het seizoen van de GT4 European Series loopt zondag af op het circuit van Barcelona. Voor de finale schreven 41 wagens zich in waaronder twee Mercedes AMG's van Selleslagh Racing Team en de Aston Martin Vantage van Street Art Racing.
Street Art racing - Aston Martin Vantage GT4
Street Art racing - Aston Martin Vantage GT4
In de Pro-Am en Am klasse zijn de kampioenen al gekend, terwijl de titel in de Silver Cup dit weekend beslist wordt. Bailey Voisin en Charlie Fagg (United Autosports McLaren 570S) zijn wel torenhoog favoriet, zij hebben 44 punten voorsprong op het Belgische duo Stéphane Lémeret/Antoine Potty. De Silver Cup telt 16 deelnemers. Selleslagh Racing Team doet het met twee wagens, de Mercedes AMG #34 die uitkomt in de Pro-Am klasse komt in handen van Luca Bosco en Maxime Soulet. De tweede Mercedes is voor Jakub Knoll en Alexandre Papadopulos en is ingedeeld in de Silver Cup. Street Art Racing rekent op zijn vaste duo Pascal Bachmann/Paul Theysgens om de Aston Martin te bemannen.

Foto's: Arne Simons
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op woensdag 6 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons