van der Horst

Barcelona: 48 wagens voor de finale van de GT4 European Series

Nico Verdonck/Rodrigue Gillion - Prosport Racing Aston Martin Vantage GT4
Nico Verdonck/Rodrigue Gillion - Prosport Racing Aston Martin Vantage GT4
Dit weekend wordt op het circuit van Barcelona de finale verreden van de GT4 European Series. Niet minder dan 48 wagens prijken op de inschrijvingslijst. Onder de deelnemers ook weer enkele Belgen die behoren tot de vaste deelnemers van het kampioenschap.
Kenny Herremans/Dante Rappange - V8 Racing Camaro
Kenny Herremans/Dante Rappange - V8 Racing Camaro
Uitkijken wordt het vooral naar de prestatie van Kenny Herremans die samen met Dante Rappange de Camaro van V8 Racing bestuurd en nog aanspraak kan maken op de titel in de ProAm klasse. Herremans ligt voorlopig derde in de tussenstand met 105 punten na Beaubelique/Pla (153 punten) en Guilvert/Michal (119 punten). Antoine Potty (CMR Toyota GR Supra GT4) is er ook op gebrand om het seizoen af te sluiten met een glansprestatie.

Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Selleslagh Racing Team brengt in Spanje twee Mercedes-AMG aan de start. Naast de wagen van Alexandre Papadopulos en Marnik Battryn komt er een tweede wagen voor Stéphane Lémeret en Arthur Peters. Beide bolides komen uit in de Silver Cup klasse. Ook Nico Verdonck en Rodrigue Gillion zouden met hun Prosport Racing Aston Martin Vantage GT4 graag het seizoen afsluiten op een positieve noot.

Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op woensdag 28 september 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons