van der Horst

GP F1 België: Weer enkele pilotenwissels in GP2

Gustav Malja - Trident
Gustav Malja - Trident
Het lijkt in de GP2 wel de gewoonte om bij elke race van rijder te wisselen. Ook voor Spa hebben enkele teams besloten om voor een of meerdere races beroep te doen op een nieuwe naam. Zo zien wij dit weekend in de Ardennen Oliver Rowland terug bij MP Motorsport en verandert Sergio Canamasas nogmaals van team. Gustav Malja maakt dan weer bij Trident zijn debuut in de klasse.
Oliver Rowland
Oliver Rowland
Oliver Rowland leidt momenteel het Formule Renault 3.5 kampioenschap maar maakte op Silverstone een niet ongemerkt gebleven uitstap naar de GP2. Voor Spa keert de Brit nogmaals terug naar de GP2 enhij bestuurt er evenals in Engeland een wagen van MP Motorsport. Sergio Canamasas die het jaar debuteerde bij MP Motorsport maakte voor de manche in Silverstone de overstap naar Team Lazarus alvorens in Hongarije uit te komen voor Hilmer Motorsport. Voor Spa keert de Spanjaard terug naar Team Lazarus waarmee hij  het seizoen zou uitdoen.

Een echte debutant in de GP2 is Gustav Malja, de Zweed dir vorig jaar enig succes kende in de Formule Renault 2.0 maakte dit jaar de overstap naar de Formule Renault 3.5. In Spa krijgt hij de kans om bij Trident de zieke Rene Binder te vervangen.

Foto's: GP2 Series & World Series by Renault
 



  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons