van der Horst

Belgium Racing prominent aanwezig in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux

Dylan Derdaele - Patric Derdaele
Dylan Derdaele - Patric Derdaele
Belgium Racing maakt in een gesprek met Autosport.be zijn intenties bekend betreffende de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Patric Derdaele, teameigenaar van Belgium Racing, bevestigt dat het Limburgse team zeker met twee Porsches en mogelijk zelfs met drie wagens het deelnemersveld van het kampioenschap zal vervoegen.
  • LTF
Vanaf dit seizoen staat de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux open voor Porsches van het type 991, waarop Belgium Racing prompt twee nagelnieuwe wagens aan zijn arsenaal toevoegde om dit groeiend en knap kampioenschap te betwisten.

Derdaele/Hoevenaars/Heyer/Hoogaers - Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Derdaele/Hoevenaars/Heyer/Hoogaers - Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Patric Derdaele licht toe. “We hebben inderdaad twee nagelnieuwe wagens aangeschaft en daar kunnen we verschillende kanten mee uit. Vooreerst is er de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux wat een zeer competitief kampioenschap is en waarin iedereen met quasi gelijke wapens aan de aftrap komt. Met Dylan Derdaele en Peter Hoeveraars hebben we twee piloten in onze rangen die dit kampioenschap individueel zullen afwerken, elk met een Porsche 991. Daarnaast hebben we nog de Porsche 997, waarin meer dan waarschijnlijk Yannick Hoogaars zal aantreden naast nog een andere piloot waar we nog naar op zoek zijn. Volgens de kenners zal de Porsche 997 nog steeds zeer competitief voor de dag komen en de strijd kunnen aangaan met de Porsche 991. Wie interesse heeft in het zitje naast Hoogaars, kan steeds contact opnemen via de contactpagina op de website van Belgium Racing”.

Podium 24H Zolder 2014
Podium 24H Zolder 2014
Uiteraard is het ook uitkijken wat Belgium Racing nog van plan is naast de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. “Daar gaan we momenteel nog niets over communiceren”, aldus nog Patric Derdaele. “Wat het BRCC, de Belcar Trophy, de 24 Hours of Zolder en de Supercar Challenge betreft, zijn er nog enkele hete hangijzers en knopen die moeten worden doorgehakt. Daarover gaan we later communiceren.”

Foto's: Marnik Mouchaers, Arne Simons & Belgium Racing press



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op maandag 2 maart 2015.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons