van der Horst

BESA Group eerste afnemer van nieuwe Vukovic Motorsport Mégane TCR

Mégane TCR by Vukovic Motorsport
Mégane TCR by Vukovic Motorsport
Sedert Vukovic Motorsport bekend maakte de laatste hand te leggen aan een Renault Mégane TCR voor de door Marcello Lotti in het leven geroepen serie, betoonden verscheidene teams en rijders hun interesse voor het opzet van de tuner uit het Zwitserse St-Margrethen. Die interesse mondde thans uit in een eerste bestelling van twee wagens door de Duitse BESA Group. Beide wagens zullen van 1 tot 10 december voor het eerst te zien zijn op de Essen Motorshow.
"Ik ben erg fier vast te stellen dat de Mégane TCR in goede aarde valt" aldus Milenko Vuković. "De 1.8 liter-krachtbron ontwikkeld door Lehmann Motorentechnik staat op  het punt te worden ingebouwd en inmiddels zijn we reeds gestart met de opbouw van nog meer chassis'. Terzelfdertijd plannen we ook een intensief wintertestprogramma".

BESA CEO Franjo Kovač, oprichter van de Duitse Besa Racing-renstal, stelde fan van Milenko Vuković's werk te zijn. "Deze Mégane TCR is precies wat ik zocht. Met mijn team wil ik voorin meespelen en er is dan ook geen plaats voor compromissen naar kwaliteit en performance toe. Het is mijn overtuiging dat deze Mégane TCR één van de referenties in de serie wordt."

Het prijskaartje van de Mégane TCR by Vukovic Motorsport in sprintrace specificatie bedraagt 130.000 Euro excl.BTW, de leveringstermijn zes tot acht weken.

Foto: TCR Intl.Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR International Series op dinsdag 21 november 2017.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons