van der Horst

RPN: Na 4 uur: De Vocht/Van Loo/Heyninck houden stand

Braekevelt/Braun - Renault Clio III
Braekevelt/Braun - Renault Clio III
Met net 4 uren race op de klok, moest de safety car voor een eerste maal naar buiten na een crash van de Clio #62, tot dan toe was de race gespaard gebleven van serieuze incidenten. De Diesel BMW van De Vocht/Van Loo/Heyninck ligt nog steeds op kop met een voorsprong van 3 ronden op de BMW M235i Cup van Bouvy/Carpasse/Bollen/Donniacuo. Achter de Recy Racing Team BMW wordt de top vijf volledig ingenomen door BMW’s uit de M235i Cup. Longin/Longin/Piessens, die het zonder servo moeten doen, zijn na hun problemen bij het begin van de race aan een remonte begonnen en bezetten nu de zesde plaats.
  • Circuit Zolder DTM
Schrey/Mies - BMW M235i Cup.
Schrey/Mies - BMW M235i Cup.
De BMW M235iRacing van Schrey/Mies heeft een strafronde gekregen voor agressief rijgedrag, de identieke wagen van Bouvy/Carpasse/Bollen/Donniacuo krijg eenzelfde straf voor het inhalen onder geel en verliest daardoor zijn tweede plaats aan de BMW van Kox/Kox/Dreszer. Maar ook deze laatste zullen die plaats niet lang bezetten want ook zij verliezen een ronde op het scorebord na inhalen onder geel. De tweede oplaats zou zo nu in handen komen van Redant/Derdaele/Vanneste.

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belgian Gentlemen Drivers Club op zaterdag 7 november 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race Promotion Night.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons