van der Horst

RPN: Recy Racing Diesel BMW op kop – Problemen voor Longin

De Vocht-Van Loo-Heyninck - BMW 120D
De Vocht-Van Loo-Heyninck - BMW 120D
Na iets meer dan twee uren wedstrijd heeft de Recy Racing Team BMW 120D van De Vocht/Van Loo/Heyninck de leiding in de Race Promotion Night stevig in handen. De Diesel-wagen heeft nog steeds niet moeten tanken en kon alzo een voorsprong opbouwen van 2 ronden op de BMW M235i Cup van Schrey/Mies. De BMW M235i Cup wagens doen het heel goed en ze zouden wel eens de zege kunnen pakken, na Schrey/Mies volgen immers nog drie BMW’s Cup op de plaatsen drie tot en met vijf. De GT4 Porsche van Aelaerts/Van Delm/Van Haeren bezet de zesde plaats, maar ligt al 4 ronden achter op de leidende BMW.
Longin-Piessens-Longin - BMW E46
Longin-Piessens-Longin - BMW E46
Negenenvijftig wagens namen om 14u30 de start, maar na iets meer dan 2 uren wedstrijd kregen al heel wat van de favorieten met pech af te rekenen, zo ook de BMW van Longin/Longin/Piessens die veel tijd verloor in de pits en nu de zestiende positie bezet. Ook De BMW van De Wit/Vervisch verloor al heel wat tijd en tuimelde buiten de top twintig. De Renault 21 Turbo van Danneels/Danneels/Gilot vatte even vuur in de pits maar het brandje was snel overmeesterd. Enkele wagens waarbij de Peugeot RCZ #32 werden uit de race gehaald voor het overschrijden van de geluidsnorm.

Foto's: Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belgian Gentlemen Drivers Club op zaterdag 7 november 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race Promotion Night.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons