van der Horst

Brent Verheyen met Haegeli by T2 Racing richting Michelin Le Mans Cup

Pieder Decurtins en Brent Verheyen
Pieder Decurtins en Brent Verheyen
Ook in 2023 zal de snelle Adelaar van 'Haegeli by T2 Racing' starten in het zwaarbevochten deelnemersveld van de Michelin Le Mans Cup. De jonge Belg Brent Verheyen (21) neemt, samen met Pieder Decurtins, plaats in de opvallend gele Duqueine D08 om te strijden in dit kampioenschap.
  • St. Paul
Brent maakt al een aantal jaren deel uit van 'Haegeli by T2 Racing' en bezorgde het team al veel podiumplaatsen in diverse divisies in het Belcar Endurance Championship en het Supercar Challenge Championship. Afgelopen december nodigden Carlo Haegeli en Pieder Decurtins de jongeman uit Dilsen uit om te testen in Barcelona, waar hij zich meteen thuis voelde in de LMP3 en onmiddellijk snelle constante tijden reed. Reden genoeg voor ‘Haegeli by T2 Racing’ (en de langjarige partners rondom Brent) om de jonge Belg de kans te bieden door te breken in één van de hoogste klassen in de Autosport.

Voormalig GT1 Wereldkampioen Marc Basseng, zal in de functie van Chief Engineer, samen met een andere jonge Belg; Benedict Conings (de nieuwe Race Engineer in Trun CH), de inzet van de Duqueine leiden. Met de teamspreuk “Jeder für Jeden” hopen we met het hele team op een mooi en spannend seizoen. De adelaar zal aanvalslustig cirkelen boven de Europese circuits.

Foto's: Brent Verheyen PressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in GT3 Le Mans Cup op donderdag 2 maart 2023.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons