van der Horst

BRI en Saker Sportscars slaan de handen in elkaar

Saker GT
Saker GT
Net voor de start van seizoen 2013 opnieuw goed nieuws uit de hoek van de sportscars. Belgian Race Invest, promotor van de Special Open Trophy en SAKER Sportscars gaan in de toekomst nauwer met elkaar samen werken. Zo zal SAKER SPORTSCARS de teams en coureurs vanaf heden ook bijstaan met fabrieksondersteuning tijdens de wedstrijden van de Special Open Trophy 2013.
“Momenteel loopt alles op wieltjes in de SAKER Challenge maar de SOT is een perfect platform voor de piloten die met een Saker in België aan de start willen verschijnen.. Als constructeur is het onze eerste zorg om wagens te bouwen en te verkopen maar we mogen vooral ook niet vergeten dat er voldoende mogelijkheden moeten zijn waar onze wagens competitief kunnen ingezet worden. Vorig jaar op Spa hebben we tijdens de Sprints van de Special Open Trophy bewezen dat we competitief kunnen zijn tegen de Radicals. Dit jaar gaan we dit tijdens het Racing Festival op Spa ook bewijzen tijdens de endurance” aldus Herbert Boender, CEO van SAKER Sportscars.

Bij SAKER SPORTSCARS kan U terecht voor 4 type wagens. De SAKER Sprint, GT, Sniper and RapX. Een nieuwe kantklare racewagens SAKER Sprint start al vanaf € 46.950, de RapX moet € 52.950 kosten. Tevens zal SAKER SPORTSCARS ook arrive en drive aanbieden tijdens de Special Open Trophy. Een seizoen SOT endurance of sprint kan al vanaf € 25.000 (excl. btw) inclusief alle testdagen, 6 en 24HOURS of Zolder (op basis van 4 piloten).

Tekst & foto: Belgian Race Invest press  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons