van der Horst

De Belcar-deelnemerslijst bij de 25H VW Fun Cup (+ PDF)

Deca Motorsport - Marc BMW M2
Deca Motorsport - Marc BMW M2
Met een race over drie uren in het voorprogramma van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup is het Belcar Endurance Championship aanbeland bij de laatste race van de eerste seizoenshelft. De Belcar-karavaan trekt dit jaar slechts eenmaal naar Spa en hoewel velen de omloop als één van de indrukwekkendste circuits ter wereld beschouwen en de meeting de laatste race is voor de 24 Hours of Zolder, neemt het deelnemersveld een lichte duik tot 37 concurrenten.
Russell Racing by PK Carsport - Norma M20 FC vs. Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
Russell Racing by PK Carsport - Norma M20 FC vs. Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
Alle klassen, op Belcar 4 dat GT4-bolides groepeert na, zijn evenwel goed vertegenwoordigd; dus het lijkt erop dat we ons weer voor een felle strijd mogen opmaken. Of de "dikke" GT's als de Lamborghini Huracan, de Ford Marc car 2, de BMW i8 GTR of de Radical RXC de verzamelde CN-protypes - acht stuks in totaal - het vuur aan de schenen kunnen leggen, blijft afwachten. De extra pk's kunnen de wagens met dak mogelijk een voordeel bieden in de eerste en laatste sector... Een uitgebreide vooruitblik van de organisatoren kan u hier lezen, een volledig overzicht van de deelnemerslijst tot dusver kan u hieronder bekijken.

--- Voorlopige deelnemerslijst Belcar round 3 - 25H VW Fun Cup 2019 (pdf) ---

Foto's: Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op donderdag 11 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons