van der Horst

De nieuwe “L’Arbre qui Tue” brengt hommage aan overleden vrienden en in het bijzonder aan J.G. Mal-Voy

J.G. Mal-Voy
J.G. Mal-Voy
Hoewel de chalet “l’Arbre qui Tue 2” oorspronkelijk enkel op zaterdag zou toegankelijk zijn voor leden van de Drivers Circle (en enkel voor piloten die in het verleden deelnamen aan de Total 24 Hours of Spa), is uiteindelijk beslist dat de bar ook op donderdag, vrijdag en zondag zal geopend worden, ter herinnering van J.G. Mal-Voy.
  • Hamofa Performance
De Belgian VW Audi Club heeft namelijk, in akkoord met SRO en de “Drivers Circle des 24 Heures”, beslist om op zijn beurt de deuren van de “Arbre qui Tue 2” open te gooien en er vrienden, Leden en enkele echte fans of kenners te verwelkomen.

J.G. Mal-Voy was meer dan veertig jaar lang de man achter de Belgian VW en Audi Club, toonde een grote affectie voor de 24 uren en was… een pijler van “l’Arbre qui Tue”.  Het is dan ook niet meer dan normaal dat ook hij er terugkeert aangezien hij ook in ons geheugen blijft verder leven.

Pascal Witmeur, een grote vriend van J.G. Mal-Voy sinds de jaren ’70 en voorzitter van de Total 24h Drivers Club licht toe:  “J.G. Mal-Voy, maar bijvoorbeeld ook nog de recent overleden Jean-Pierre Mondron zijn vrienden die veel te vroeg zijn heengegaan…  Ik zal hen (en vele anderen) dan ook met plezier eren samen met de Leden en vrienden van de Belgian VW Audi Club.  J.G. zou zeker ook fier en gelukkig geweest zijn dat de winst van deze operatie naar de Stichting tegen Kanker gaat, zoals we met  SRO en de Club hebben afgesproken.”

Het is Lucien Beckers, de “nieuwe patron” van de Chalet die voor rekening van de Belgian Audi Club de verkoop van polsbandjes op zich zal nemen aan hen die reeds beschikken over een toegangsticket met inbegrip van de paddock. 

Wil u toegang krijgen tot “l’Arbre qui Tue New Look” en klinken op onze overleden vrienden, contacteer dan Lucien via e-mail op testacoda.organisation@gmail.com of contacteer hem op zijn GSM (0477/470.550).  Ook ter plekke kan u vanzelfsprekend bij hem terecht.

 “L’Arbre qui Tue” à la Mal-Voy / Belgian Audi Club zal geopend zijn op donderdag van 12.30u tot 0.30u, op vrijdag van 12u30 tot 20.30u en op zondag van 10.30u tot 17.30u.

De Total 24 Hours of Spa zijn een organisatie van SRO Motorsports, de “nieuwe Chalet qui tue” en de Total 24h Drivers Circle (voorgezeten door Pascal Witmeur en uitgebaat door Lucien Beckers) zijn een organisatie van SRO Motorsports Promotion.

Belgian Audi Club



  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons