van der Horst

Denis Dupont ook aan de start in Dubai

Denis Dupont - Seat Leon TCR
Denis Dupont - Seat Leon TCR
Denis Dupont zal bij de laatste manche van de TCR International Series in Dubai opnieuw aan de start komen met de SEAT Léon ingezet door Comtoyou Racing. Dupont maakte verleden weekend zijn debuut in de serie in het Chinese Zhejiang, maar bij de start van de eerste race werd hij aangereden door de Hyundai van Alain Menu en eindigde zijn race in de vangrails. Hij krijgt dus nu een herkansing bij de finale in Dubai.
  • Circuit Zolder DTM
Denis Dupont
Denis Dupont
Denis Dupont reed door een aanrijding zo goed als geen meter in de races voor de TCR International Series te Zhejiang, maar de jonge Belg is er nu toch in geslaagd om de nodige fondsen te vinden om ook in Dubai aan de start te komen. Dupont zal er opnieuw een SEAT Léon geprepareerd bij Zele Racing en ingezet door Comtoyou Racing besturen. De wedstrijden in Dubai vinden plaats op 18 november, maar eerst betwist de RACB National team rijder nog de finale races voor de TCR Benelux te Assen.

Foto's: RACB National Team
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR International Series op woensdag 11 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Dubai.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons