van der Horst

DG Sport vervangt Corthals door Demoustier

DG Sport Opel Team Belgium - Opel Astra TCR
DG Sport Opel Team Belgium - Opel Astra TCR
DG Sport Compétition rekent vanaf de meeting op de Salzburgring volgende week niet langer op de diensten van Pierre-Yves Corthals, maar vervangt onze landgenoot door Grégoire Demoustier. De Fransman zal vanaf de volgende afspraak dus de teamgenoot worden van Mat’o Homola op een Opel Astra TCR van het Belgische team. Demoustier beschikt over een brede waaier aan ervaring; hij kwam aan de start in verschillende grote internationale kampioenschappen, zowel op circuit als in rallycross, en stond afgelopen jaar nog aan de start van de TCR Benelux met een VW Golf TCR als teamgenoot van Maxime Potty.
"Ik ga mijn tijd verdelen tussen drie volledig verschillende disciplines. Sinds het begin van het jaar rij ik in het WK Rallycross met een Peugeot 208 SC en in GT4 met een Porsche Cayman. Ik kijk er naar uit om de TCR International Series te ontdekken", aldus Demoustier. "Ook al heb ik ervaring met mijn twee seizoenen in FIA WTCC, ik zal moeten wennen aan de Astra TCR, welke geheel anders is dan de Rallycross 4x4's of de GT4-wagens."

Foto: Media TCR Benelux



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in TCR International Series op vrijdag 2 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Salzburgring.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons