van der Horst

Spielberg: Maxime Martin op tweede startlijn voor race 2

Maxime Martin - BMW Team RBM
Maxime Martin - BMW Team RBM
Maxime Martin (BMW Team RBM) start deze namiddag de tweede DTM-race op de omloop van Spielberg van op de tweede startlijn. Onze landgenoot realiseerde de vierde tijd op een circuit waar de BMW’s al heel het weekend goed presteren. De pole ging echter naar Audi, Jamie Green was de snelste in de tweede kwalificatie met een rondetijd van 1:22.680. De Brit ging twee duizendste seconde sneller dan Antonio Félix Da Costa (BMW Team Schnitzer), de derde tijd was voor de Timo Glock (BMW team RMG), hij gaf 69 duizendste seconde toe aan Green.
De derde startlijn wordt gedeeld door Edoardo Mortara (Audi Team Abt) en Agusto Farfus (BMW Team MTEK). Een startrij verder vinden we Bruno Spengler (BMW Team MTEK) en Tom Blomqvist (BMW Team RBM) terug. Voor Mercedes verliep de training minder goed, de snelste rijder van het merk met de ster is Robert Wickens met een vijftiende tijd.

Foto: DTMSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op zondag 22 mei 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spielberg DTM.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons