van der Horst

Extreme E maakt presentatieteam bekend

Andretti United Extreme E - Odyssey 21
Andretti United Extreme E - Odyssey 21
Het nieuwe Extreme E-kampioenschap heeft vandaag zijn presentatoren voorgesteld en het zijn geen onbekende namen. Tv-presentatrice Layla Anna-Lee zal ter plekke aanwezig zijn om de twintig afleveringen lange magazine-show "Electric Odyssey" te presenteren. Jennie Gow en Andrew Coley zullen live commentaar geven vanuit een studio in Londen.
Extreme E wil geen ecologische voetafdruk achterlaten en dat geldt ook voor hun tv-crew. Gow (Moto-GP, Formule 1 en Formule E) en Coley (de "Voice of Rallycross") zullen live commentaar geven vanuit een afgelegen studio in Londen. Daar zullen ze bij elk evenement worden vergezeld door gastanalisten. De exacte rijders en wetenschappers die telkens aanwezig zullen zijn, worden later bekend gemaakt.

Anna Lee zal de magazine-show "Electric Odyssey" presenteren. Een reeks waarbij ze achter de schermen de belangrijkste vragen over elektrificatie, milieu, gelijkheid en entertainment onderzoekt. De presentatrice heeft onder meer al ervaring in het voetbal, rugby, vechtsporten, BMX-racen, wielrennen en de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Het eerste seizoen van Extreme E begint op drie en vier april met de Desert X Prix in AlUla, Saoedi-Arabië. Het kampioenschap gaat vervolgens naar Lac Rose in Senegal voor de Ocean X Prix op 29 en dertig mei, Kangerlussuaq in Groenland voor de Arctic X Prix op 28 en 29 augustus en Pará in Brazilië voor de Amazon X Prix op 23 en 24 oktober,  alvorens af te sluiten met de Glacier X Prix in de Argentijnse regio Patagonië op elf en twaalf december.

Foto: Extreme ESchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Circuit Internationaal op vrijdag 26 februari 2021.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons