van der Horst

Singapore: Ferrari biedt excuses aan na ongepast gedrag in Parc Fermé

Sebastian Vettel
Sebastian Vettel
Na een klacht naar aanleiding van een incident dat gebeurde in het Parc Fermé zondagavond in Singapore heeft Ferrari schriftelijk zijn verontschuldigingen aangeboden. Zo meldde verschillende Britse media. Een van de officials diende bezwaar in nadat teamleden van Ferrari tijdens het vieren van hun overwinning in Singapore zich op een ongepaste wijze hebben gedragen.
Volgens bronnen stormden leden van het team naar voren in het Parc Fermé en kregen het verbaal aan de stok met enkele marshals en fotografen. “De Stewards hebben een klacht ontvangen namens de evenementsecretaris en de leden van de security”, aldus de FIA in een verklaring. “Sommige leden van Scuderia Ferrari hebben zich niet aan de instructies gehouden van de betrokken ambtenaren en gedroegen zich op een ongepaste wijze. De Stewards hebben de teambaas, de evenementsecretaris en de hoofd van de security hierover gesproken.”

Naar aanleiding hiervan heeft Ferrari een schriftelijke onvoorwaardelijke verontschuldiging aangeboden via teambaas Maurizio Arrivabene.

“De Vertegenwoordiger van het Team heeft aangeboden dat de Teambaas een geschreven onvoorwaardelijke verontschuldiging zal sturen naar al degenen die hier het slachtoffer van waren en verzekert alzo dat zoiets niet meer zal gebeuren in de toekomst."

De FIA liet verder nog verstaan dat er geen sancties zullen volgen.

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Ronald Ooms in Formule 1 op maandag 21 september 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Singapore.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons