van der Horst

Fernando Alonso op weg naar FIA WEC met Porsche?

De FIA WEC Awards in het Sofitel in Bahrein
De FIA WEC Awards in het Sofitel in Bahrein
Gisteren vond de jaarlijkse prijsuitreiking van het FIA WEC-kampioenschap plaats in Bahrein, een emotionele gebeurtenis daar het ook het afscheid betekende van niet alleen Audi maar ook Mark Webber. Op het strand in Bahrein werd een videoboodschap getoond waarin vele prominenten uit de autosportwereld de Australiër succes wensten en terugkeken op zijn lange carrière. Ook Fernando Alonso kwam daarin aan het woord.
Mark Webber en Fernando Alonso vorig jaar in de F1-paddock in Abu Dhabi
Mark Webber en Fernando Alonso vorig jaar in de F1-paddock in Abu Dhabi
"Je had een fantastische carrière Mark en nu heb je zoveel succes bij Porsche. Je hebt niet op mij gewacht daar, wat leuk geweest zou zijn, maar je zal er nog altijd zijn. Ik zal je ongetwijfeld raad kunnen vragen wanneer ik mij vervoeg bij je avontuur." Een duidelijke indicatie dus dat de Spanjaard na zijn F1-carrière wel eens richting Porsche en het FIA WEC-kampioenschap zou kunnen gaan.

Foto's: Arne Simons & Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA World Endurance Championship op maandag 21 november 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Bahrain.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons