van der Horst

FIA F3: Norisring: Max Verstappen op pole voor race 2 en race 3

Max Verstappen - Van Amersfoort Racing
Max Verstappen - Van Amersfoort Racing
Max Verstappen (Van Amersfoort Racing) is momenteel niet de stoppen, na zijn overwinning in de eerste race op zaterdagmorgen, reed de Nederlander zich in de namiddag tweemaal naar de pole voor de wedstrijden van zondag. Verstappen klokte dus zowel de snelste tijd als de snelste tweede tijd welke laatste bepalend was voor de grid van race 3. Esteban Ocon (Prema Powerteam) blijft de taaiste tegenstander van Verstappen en reed de tweede tijd.
Tom Blomvist (Jagonya Ayam with Carlin) en Felix Rosenqvist (Mücke Motorsport) vertrekken van op de tweede lijn in race 2, zij krijgen Santino Ferrucci (Eurointernational) en Jordan King (Carlin) achter zich. Tom Blomqvist zal in de derde race post vatten op de eerste rij naast Verstappen met Rosenqvist en Ocon op de tweede lijn. De derde startlijn is identiek aan die van race 2 met Ferrucci voor King.  

Foto: FIA F3 European Championship



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 28 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Norisring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons