van der Horst

FIA F3 : Red Bull Ring : Antonio Giovinazzi op pole in races 2 en 3

Antonio Giovinazzi - Carlin
Antonio Giovinazzi - Carlin
Antonio Giovinazzi (Jagonya Ayam with Carlin), die op zaterdag nog tweede eindigde in de eerste race behaalde later op de dag de pole voor zowel de tweede als de derde wedstrijd. Winnaar van race 1, Tom Blomqvist zal tweemaal naast zijn teamgenoot van op de eerste lijn starten.
  • Hamofa Performance
Esteban Ocon (Prema powerteam) deed tweemaal beter dan zijn grote rivaal Max Verstappen (Van Amersfoort Racing), bij de tweede race vertrekt de Fransman van op plaats zes net voor zijn Nederlandse concurrent, bij de derde race gaat hij als vierde vans tart terwijl Verstappen op de zesde startplaats zal plaatsnemen.

De derde, vierde en vijfde tijd voor de eerste race waren voor Lucas Auer (Mücke Motorsport), Antonio Fuoco (Prema Powerteam) en Felix Rosenqvist (Mücke Motorsport). Fuoco zal alsderde starten bij de derde en laatste race voor Ocon dus, Auer, Verstappen en Jake Dennis (Carlin).

Foto: FIA F3Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 3 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spielberg.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons