van der Horst

Euro F3: Norisring: Aron en Günther starten zondag van op de pole

Ralf Aron - Hitech GP
Ralf Aron - Hitech GP
Zondag worden er op de Norisring nog twee races voor het FIA F3 European Championship verreden. De tweede kwalificatiesessie die de startopstelling voor beide races bepaalde, werd op zaterdagnamiddag betwist. Ralf Aron (Hitech GP) reed de snelste tijd en vertrekt van op de pole in race 2, de snelste tweede tijd ging naar Maximilian Günther (Prema Powerteam) die daarmee de pole lukte voor de derde wedstrijd.
  • Hamofa Performance
Met een tijd van 47.859 was Aron bijna een tiende seconde sneller dan Jake Hughes (Hitech GP). De derde tijd was voor Maximilian Günther (Prema Powerteam), daarna volgden de Carlin piloten Lando Norris en Jehan Daruvala. Günther krijgt bij de start van de derde race Jehan Daruvala naast zich op de eerste rij, de tweede startlijn wordt ingenomen door Aron en Jake Hughes (Hitech GP).

Foto: FIA F3 European ChampionshipDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 1 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Norisring DTM.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons