van der Horst

Fred Caprasse naar de Stellantis Rally Cup Belux

DG Sport - Peugeot 208 Rally4
DG Sport - Peugeot 208 Rally4
Fred Caprasse neemt dit jaar deel aan de Franse TC serie met een Peugeot 308 TCR, maar voegt daar nu ook een programma in het Belgisch rally kampioenschap bij. Caprasse zal deelnemen aan de Stellantis Rally Cup Belux met een Peugeot 208 Rally4 van DG Sport.
  • Dreamdrive
Zijn ervaring met de rallysport beperkt zich tot de Legend Boucles @ Bastogne, waar Fred Caprasse voor spektakel zorgde aan het stuur van een Ford Escort MK2. Maar na jaren van racen op circuit speelde Caprasse al langer met het idee om deel te nemen aan rally's achter het stuur van een moderne bolide. Eerst dacht hij aan een deelname met een Rally2 wagen, maar dan ligt de lat direct hoog wat betreft de te verwachten resultaten en ook het te voorziene budget is hoog. Dus koos Caprasse voor een Peugeot 208 Rally4 uit de stal van DG Sport. Caprasse staat dus eind juni aan de start van de South Belgian Rally met Fred Jacquemin als co-rijder.

Foto: DG Sport
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belgian Rally Championship op maandag 14 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting South Belgian Rally.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons