van der Horst

Frédéric Vervisch vervoegt het veld al vanaf de komende race in Spa

Sheldon van der Linde - Comtoyou Racing Audi RS3 LMS
Sheldon van der Linde - Comtoyou Racing Audi RS3 LMS
In TCR International mogen we met de komst van Frédéric Vervisch een Belgische piloot bijschrijven op de deelnemerslijst. Voor de komende wedstrijd, in het voorprogramma van de WEC 6 Hours of Spa, zullen bovendien nog enkele landgenoten aantreden als gastrijders. Comtoyou Racing heeft echter grotere plannen met de Harelbekenaar: een tweede Audi RS3 LMS en dit voor de rest van het seizoen. Het team runt ook al de Audi met startnummer 1 van de Zwitser Stefano Comini.
  • Powercars
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Vervisch heeft een goede relatie met het merk met de vier ringen. Eind volgende maand staat hij als Audi-fabriekspiloot aan de start van de 24 Uren van de Nürburgring en vorig seizoen kwam hij samen met de broers Vanthoor uit voor WRT in de Blancpain GT Series met een Audi R8 LMS.Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Comtoyou Racing teambaas Jean-Michel Baert motiveerde de keuze voor Frédéric Vervisch door te stellen dat hij graag samenwerkt met piloten waarin hij van in het begin vertrouwen had. "Net zoals in mijn andere activiteiten vind ik dat loyaliteit tussen partners, die mekaar al heel lang kennen, en een langetermijnvisie essentiële elementen zijn voor het doen slagen van een onderneming."

Foto's: Niels Vaeck & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in TCR International Series op woensdag 26 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Spa.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons