van der Horst

GP2: Spanje: Hilmer Motorsport opnieuw met Frijns - Jon Lancaster arriveert

Robin Frijns
Robin Frijns
Robin Frijns zet zijn GP2 avontuur met Hilmer Motorsport dan toch voort, de Formule Renault 3.5 kampioen kwam opnieuw tot een akkoord met het Duitse team voor één weekend. Frijns krijgt wel een nieuwe teammaat want Pal Varhaug wordt vervangen door de Brit Jon Lancaster.
Het lijkt wel traditie te zijn dat bij iedere GP2 race er minstens één rijderswissel moet plaatsvinden. In Spanje is het de beurt aan Pal Varhaug om zijn zitje te verliezen, de Noor, die alleszins een tijdelijk contract op zak had bij Hilmer Motorsport, wordt in Spanje vervangen door Jon Lancaster. Lancaster was vorig jaar al even te zien in het GP2 kampioenschap. Robin Frijns die vorige race debuteerde bij het Duitse team als vervanger van Daly, mag nog een weekend blijven. De Nederlander vond een akkoord om voorlopig nog een extra race te betwisten om alzo de tegenvallende prestatie van vorige race uit te wissen.

Foto: Robin Frijns persSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 8 mei 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Spanje.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons