van der Horst

Grootste Man Cave van België met tal van exclusieve wagens

Kimera EVO37
Kimera EVO37
Met een tussenpauze van een jaar door de heersende pandemie staat er opnieuw een editie van Gentleman’s Fair voor de deur. Het walhalla voor mannen gaat door op 11, 12, 13 & 14 november in Waregem Expo en naast tal van exposanten zullen er ook enkele exclusieve wagens en racebolides te zien zijn. De organisatie is in handen van Mathieu Damiens en uiteraard zijn ook de dames meer dan welkom. Waar beter een origineel eindejaarsgeschenk vinden voor je man/vriend/vader dan op een mannenbeurs?
De Lancia 037 Rally en de Kimera EVO37
De Lancia 037 Rally en de Kimera EVO37
Voor de autoliefhebbers is er de Belgische première van de Kimera EVO37, een restomod die - net als het originele Lancia Rally 037 Groep B-monster begin de jaren '80 - gebouwd wordt op basis van de Lancia Beta Montecarlo. In tegenstelling echter tot de 207 stuks die Lancia destijds van hun Stradale-versie voor homologatiedoeleinden bouwde zal Kimera Automobili van hun EVO37 slechts 37 stuks op de markt brengen. Luca Betti, internationaal rallypiloot, ontwerper van de wagen en eigenaar van Kimera Automobili zal persoonlijk aanwezig zijn.

Xwift Racing - Praga R1 Turbo
Xwift Racing - Praga R1 Turbo
Verder is het ook uitkijken naar de stand van Xwift Racing Events met ondermeer de BMW M2 CS Racing en de Tsjechische Supercar Praga R1 turbo waarvan Xwift Racing de exclusieve verdeler is voor de Benelux. Beide wagens waren trouwens aan de slag tijdens de recent verreden 24 Hours of Zolder.


Gentleman's Fair - Mercedes 190 16V EVO2
Gentleman's Fair - Mercedes 190 16V EVO2
Naast deze twee exposanten zijn er voor de liefhebbers nog tal van andere ‘gemotoriseerde pareltjes’ te spotten met o.a. avontuurlijke trikes, quads & buggy’s, vintage minibikes, de nieuwe Bentley, oldtimers, elektrische motoren, elektrische wagens, robuuste zijspanmotoren, Italiaanse pareltjes, sportieve boten, enz.


Stand Powercars 2019
Stand Powercars 2019
Uiteraard is er naast het gemotoriseerde gedeelte ook nog een waanzinnig aanbod van tal van andere producten of diensten die vooral de mannen aanspreken. Je kan het zo gek niet bedenken wat deze exclusieve beurs allemaal te bieden heeft. Voor elk wat wils. Van kunst, over het pure man cave material zoals Biljarts, darts, Berkel vleessnijmachines, golfsimulators, bars, home cinema, collector boxes, garagemateriaal, barbecues, bierbrouwinstallaties, houtovens, taxidermie, designerkoffers, geweren, piano’s, 1/1 scale model boxes, buitensauna’s, … tot zelfs een
Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
professionele inrichter van mancave’s! En voor wie dit allemaal nog niet genoeg is er ook fashion, lifestyle, gadgets, immo, juwelen, horloges, reizen, interieur, design, wellness,…. Je kan dus amper een reden bedenken om deze unieke en sfeervolle beurs aan u voorbij te laten gaan.
In totaal zijn er meer dan 100 exposanten voor een oppervlakte van 4500 m².
Een beurs die niemand mag missen en die wat licht brengt in deze sombere en donkere maanden.

Méér info op www.gentlemansfair.be

Foto's: Gentleman's Fair - Bravo MRP - Niels Vaeck

 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 3 november 2021.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons