van der Horst

GT Open: Nelson Piquet jr. aan de start in Spa

Nelson Piquet Jr
Nelson Piquet Jr
Het startveld voor de manche van de International GT Open manche te Spa Francorchamps blijft aangroeien, momenteel zijn er al 25 bevestigde inschrijvingen. Naast de Kaspersky Motorsport Ferrari 488, de Aston Martin Brussels Vantage en de Wessex Racing Lamborghini Gallardo heeft nu ook SF Racing zich aangemeld met een Ferrari 488 voor Fu Songyang en Andrea Caldarelli. Ook bij de rijders is er heel wat beweging, zo vervoegt Nelson Piquet jr het BMW Team Teo Martín.
Jules Szymkowiak
Jules Szymkowiak
Formule E en WEC-rijder Nelson Piquet jr. zal dit weekend aan de start komen van de GT Open races te Spa-Francorchamps aan het stuur van de BMW M6 #51 van het BMW Team Teo Martín, die hij zal delen met Lourenço Beirão Da Veiga. Bij de manche te Estoril was het nog António Félix da Costa die de Portugees bijstond. Ook Blancpain GT Series rijder Jules Szymkowiak tekent present in Spa, de Nederlander komt samen met Valentin Pierburg uit op een Mercedes AMG GT van SPS Automotive Performance.   

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op dinsdag 23 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa-Francorchamps.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons